Терасна дошка Tardex Classic 3D (Україна) 150х25х2200 мм

Терасна дошка Tardex Classic 3D (Україна) 150х25х2200 мм

432

Ціна вказана за одну дошку
Ціна за м² – 1 311 грн.

Або телефонуйте за номерами:

(067) 509-32-90

(099) 466-12-03

(063) 517-15-44

Виробник

Tardex (Україна)

Ширина

150

Висота

25

Довжина

2200

Тип матеріалу

ДПК

Текстура

3D

Reviews


There are no reviews yet.

Be the first to review

“Терасна дошка Tardex Classic 3D (Україна) 150х25х2200 мм”